Kövess minket!
  
     

Takaróprofilok ablakpárkányokhoz

Takaróprofilok ablakpárkányokhoz
2014, április 14.

Az építkezések, felújítások és modernizálások során számos teendő akad, és a kellemetlenségek és meglepetések elkerülése érdekében mindenki igyekszik pontos, körültekintő terveket készíteni a munkafolyamatokról, anyagszükségletről, valamint a várható kiadásokról. Azok a tulajdonosok, akik már túl vannak ezeken a folyamatokon gyakran emlegetik, hogy a sok váratlan és kicsi munkából lehetnek a legnagyobb meglepetések és gyakran az esztétikai megoldásokhoz köthetőek.

Takaróprofilok

A nyílászárók cseréje egy gazdaságos és rövid időn belül megtérülő befektetés, hiszen az egyre növekvő közüzemi számláknak és az elöregedett ablakoknak köszönhetően fennálló egészségügyi veszélyek indokolttá teszik a mai modern nyílászárók beépítését. Az esztétikai igényeknek és a funkcionális döntéseknek köszönhetően a kültéri és beltéri párkányok beépítése ablakcsere során napjainkban már természetes, hiszen nem csupán dekoratív megoldás, de az ingatlan állapotának megóvása érdekében praktikus szerkezeti elem is. Azonban gyakori jelenség, hogy ablakbeépítések és a párkányzat kiépítése során hézag keletkezik, amely bár apróság, mégis ronthatja otthonunk összképét. A takaróprofilok ezt a problémát hivatottak megoldani külső és belső terekben egyaránt és ennek megfelelő kivitelekben érhetőek el:

  • Hajlítható takaróprofilok
  • Öntapadós takaróprofilok
  • L alakú takaróprofilok
  • 120 °-os takarólécek

A takaróprofilok technikai megoldásokon felül, az esztétikus látvány érdekében széles piaci kínálat várja az érdeklődőket szín és anyaghasználat tekintetében egyaránt, így otthona modern és dekoratív is lehet egyaránt.

Válassza a minőséget!

A Fény-Őr Kft. széles takaróprofil választékkal várja új és meglévő ügyfeleit, melyben mindenki megtalálhatja az igényeinek és ízlésének leginkább megfelelő technikai megoldást otthonába és nyílászáróihoz. Termékeinket megtekintheti a www. parkanydiszkont.com weboldalon, valamint kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a hétfőtől péntekig 08.00 és 17.00 között a 0620/366 6151-es és a 0629/370 418-as telefonszámon , valamint az info@redonydiszkont.hu e-mail címen.

Válasszon minőségi takaróprofilt kínálatunkból, hogy otthona ne csak funkcionális, de esztétikus is legyen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tamasablak.hu
Ablak a világra!

Az épületek ablakai fényt engednek a belső terekbe, hangulatossá, világossá, természet közelivé varázsolják mindennapjaink területeit, ugyanakkor a megfelelő ablak kiválasztása...

Close