Kövess minket!
  
     

Párkányt minden ablakra!

Párkányt minden ablakra!
2014, február 28.

Legyen szó újépítésű vagy régebben épült házról vagy lakásról szó, minden ablaknak a dísze lehet egy párkány! Nem csak funkcionális szempontból lehetnek praktikus részei otthonunknak, hanem dekorációként is.

Miről is beszélünk?

Attól függően, hogy kül- vagy beltéri párkányról van szó, alapvetően abból a célból készítettünk párkányokat, hogy az ablakbemélyedéseket, mint opcionális rakodó területeket kihasználjuk. Például növényeket helyezhetünk el kaspókban vagy keskeny virágládákban, melyek mind kívülről, mind belülről remek látványként szolgálhatnak. Konyhai ablakok esetén érdemes fűszernövényeket telepíteni, melyekről főzés közben könnyedén lecsippenthetünk egy-egy levelet, és már fel is használhatjuk!

A Párkány diszkontnál többféle méretben és színben is megtalálhatja az otthonához leginkább passzoló darabot. Forgalmazzuk fehér illetve barna, fahatású darabokat. Termékeink között nem csak bel-, de kültéri párkányok is megtalálhatók melyekkel további helykihasználtságot érhet el otthonában.

Miért érdemes belső párkányokat is beszereltetni?

Az elsődleges szempont, természetesen a praktikum. Ha belső elemekkel szereltetjük fel ablakainkat, tovább növelhetjük a pakolható, dekorálható felületeket a lakótérben. Nem csak növényeket, de különböző dekoratív tárgyakat is kihelyezhetünk, amivel még meghittebbé és otthonosabbá varázsolhatjuk otthonunkat.

Cégünk kétféle, műanyagból és alumíniumból előállatott ablakpárkányokat forgalmaz. Mindkét anyag tulajdonsága, hogy a tartósságot garantálja! Szilárd, a környezeti hatásoknak ellenálló kiképzésének köszönhetően, nem szükséges 5-10 évente cseréltetni, így egyszeri beruházásként jó befektetést jelent az ott lakók számára.

Attól függően, hogy ablakaink milyen anyagból készültek, érdemes minták segítségével kipróbálni, hogy melyik változat mutat jobban az adott környezetben. Például egy fehér, műanyagpárkány nem mindenféleképpen mutat jól egy faablak mellett, mert a két szín adott esetben ütheti egymást. Ellenben ez akkor is igaz lehet, ha fahatású párkánnyal próbálkozunk.

Épen ezért nincsenek kőbe vésett aranyszabályok arra vonatkozóan, hogy mihez mi passzol érdemes a saját értékítéletünkre, valamint a profi szakemberek véleményére hallgatni.

 Ha felkeltettük érdeklődését, nézzen körül kínálatunkban, vagy keressen fel minket elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a 06-20/366-6151-es, illetve a 06-29/370-418-as telefonszámon, vagy az info@redonydiszkont.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tamasablak.hu
Kicseréltetné régi nyílászáróit? Válassza a Tamás-ablakot!

Évről évre komoly terhet jelent a fűtésszámlák befizetése a téli időszakban? Ablakai már nem zárnak rendesen, beengedik a hideget, így...

Close