Kövess minket!
  
     

Nyári hőségben tökéletes árnyékolást biztosít a külső tokos műanyag redőny!

Nyári hőségben tökéletes árnyékolást biztosít a külső tokos műanyag redőny!
2017, augusztus 22.

A hőség tetőfokára hágott idén nyáron is, ezért nem véletlen, hogy mindenki igyekszik megőrizni otthonának kellemes hőmérsékletét. A klíma és a ventilátor mellett az egyik leghatékonyabb megoldás a megfelelő árnyékolás, melynek köszönhetően megóvjuk otthonunkat a tűző napfény forróságától.

Az egyik legnépszerűbb árnyékolási eszköz a műanyag redőny, mely számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Kizárja a nemkívánatos fényeket, legyen szó napsütésről vagy utcai lámpákról, emellett gazdaságos is, hiszen remek hőszigetelő képességgel bír. Alapanyagának köszönhetően tartós, jól viseli a környezeti hatásokat, ellenáll a nedvességnek, ráadásul a kezelése is egyszerű.

A redőnyök nagy része az ablak beépítésekor, azzal együtt kerül felszerelésre, de a régi típusú ablakok tulajdonosainak is szüksége van árnyékolásra. Szerencsére erre a kérdésre megoldást kínál a külső tokos műanyag redőny, mely akár kész lakások és házak nyílászáróira is felszerelhető, különösebb előkészületek és nehézségek nélkül. A külső tokos műanyag redőnyt Lindab-lemez tok veszi körbe, alumínium oldalpofákkal. A tok fehér vagy barna színben választható, a külső tokos műanyag redőny UV stabil műanyag lamellával, illetve UV stabil műanyag lefutóval rendelkezik. Több típusú redőny közül választhatunk: van normál verzió, mely a hagyományos redőnyök felépítését követi, illetve a szúnyoghálós redőny, mely remek választás, ha szeretnénk kint tartani a vérszívókat és egyéb nemkívánatos rovarokat. Szúnyoghálóval rendelkező külső tokos műanyag redőny esetében a lamellák és a szúnyogháló külön-külön kezelhető, a maximális praktikusság jegyében.

Hatékony és célszerű árnyékolót keres? Válassza a külső tokos műanyag redőnyt! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.akciosablak.hu webcímre, és tekintse meg árnyékolóink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-360-6168-as telefonszámon, illetve az info@akciosablak.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Milyen előnyökkel jár a hőpárkány alkalmazása?
Milyen előnyökkel jár a hőpárkány alkalmazása?

Korszerű és időtálló megoldást keres otthona védelme céljából? Ahhoz, hogy háza kívül és belül is esztétikus maradjon, és komfortos életvitelét...

Close