Kövess minket!
  
     

Műanyaggal a mínuszok ellen

Műanyaggal a mínuszok ellen
2015, október 28.

A téli hónapok és mínuszok nem csak az emberi szervezetet terhelik le, de otthonunk klímáját is befolyásolják. A szélsőségek miatt ablakaink szerkezete is megváltozhat és az elavult, rossz minőségű nyílászárók deformálódásából adódóan beengedik a hideget és kieresztik a meleget.

A korszerű nyílászárók számtalan előnnyel járnak. Alapanyagukat nézve három fő típus fordul elő: alumínium, fa és műanyag. Ezek közül a legközkedveltebb típus a műanyag, mely a többi verzióval ellenben a következő fölényekkel rendelkezik:

  • Alacsony költségvetésű előállításának köszönhetően pénztárcabarát megoldás
  • Kiváló szigetelő
  • Időtálló, korszerű és megbízható
  • Ellenáll az időjárás viszontagságainak

A tökéletes szigeteléssel rengeteg pénzt és energiát spórolhatunk meg és otthonunk védelme mellett a saját egészségünket is hatékonyabban óvhatjuk meg.

Honnan ismerhető fel a megbízható műanyag nyílászáró gyártó cég?

Professzionális minőségű alapanyagokkal dolgozik, rugalmas és alkalmazkodik a megrendelői igényekhez. Extra szolgáltatásokat biztosít és hosszú távú garanciát vállal termékeire. Cégünknél különös figyelmet fordítunk vásárlóink elégedettségére. Mit teszünk meg a cél érdekében, hogy mi legyünk a legjobbak, mit kínálunk?

  • Kiváló német minőségű termékek
  • Több ponton záródó vasalat rendszerrel felszerelt ablakok
  • 6 légkamrás ablakprofil, UV- és ütésálló PVC
  • Masszív horganyzott acélmerevítés
  • Színes műanyag ablakok és famintás fóliák

Cégünk emellett száz százalék elégedettségi garanciát vállal termékeire, kedvező árakkal és profi szakemberekkel állunk vásárlóink rendelkezésére.

Amennyiben Önnek is fontos otthona védelme és megbízható minőségű műanyag nyílászárót keres, időtálló és strapabíró kivitelben, forduljon hozzánk bizalommal! További információkért keresse fel honlapunkat a www.fensterturen.hu-n, illetve kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a 06-20/201-89-63-mas, 06-20/228-26-88-as telefonszámon, illetve az info@fensterturen.hu vagy az ajanlatkeres@fensterturen.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
műanyag nyílászáró
A műanyag ajtók varázsa

Nyílászáró cserére vagy beépítésre kerül sor otthonában, és még nem tudta eldönteni, milyen típust válasszon? A kínálat rendkívül széles ez...

Close