Kövess minket!
  
     

Műanyag vagy alumínium párkányt válasszunk?

Műanyag vagy alumínium párkányt válasszunk?
2014, március 17.

Az ablakpárkányok elsődlegesen funkcionális szerepet töltenek be az épületek szerkezeti elemeként, mivel az ablakon lefolyó csapadékot elvezetik, ezzel megakadályozva és megelőzve az esetleges beázást a falazatban. Természetesen a funkcionális szempontokon kívül mindenki számára meghatározó, hogy otthona vagy egyéb környezetének elemei esztétikailag is megfeleljenek az elvárásainak, passzoljanak a további környezeti elemekhez, hangulathoz.

Hogyan válasszunk?

Az ablakpárkányok esetében a választást alapvetően az anyaghasználat határozza meg, amely jelentősen befolyásolja a dekoratív jellemzőket is. A gyártók által a leggyakrabban kínált termékek műanyagból, valamint alumíniumból készülnek, és eltérő előnyökkel rendelkeznek:

Műanyag ablakpárkányok:

 • Olcsó beszerzési ár
 • Könnyű tisztíthatóság
 • Hosszú élettartam
 • Bármilyen típusú épülethez illeszkednek
 • Amennyiben megegyezik az ablak anyaga a párkányéval, tehát szintén műanyag, remek hőszigetelő rendszert képeznek
 • Különböző színekben elérhetőek

Alumínium ablakpárkányok:

 • Tartós, időtálló darabok
 • A szélsőséges időjárási viszontagságokkal szemben is ellenállnak
 • Könnyű tisztíthatóság
 • Dekoratív, letisztult megjelenés
 • Többféle színváltozatban kaphatóak

Választásnál vegyük figyelembe a funkcionális igényeinket, az anyagi keretet és az esztétikai szempontokat, valamint a különböző anyagból készült ablakpárkányok jellemző tulajdonságait. A modern technológiákkal gyártott elemek magas minőséget és időtálló tartósságot kínálnak az érdeklődőknek, akár épülő ingatlanról, akár meglévő épület felújításáról, modernizálásáról van szó.

Válassza a legjobbat!

A Fény-Őr Kft. által működtetett Párkánydiszkont széles szolgáltatásai között minőségi műanyag és alumínium ablakpárkányokat kínál leendő ügyfeleinek, és széles termékpalettánkon mindenki megtalálhatja az igényeihez leginkább illeszkedő darabokat. Termékeinket a www.parkanydiszkont.com weboldalon tekintheti meg, ahol számos szakmai tanáccsal is vevőink választását szeretnénk segíteni, valamint kollégáink készséggel állnak rendelkezésére hétfőtől péntekig 08.00 és 17.00 között a 0620/366 6151-es és a 0629/370 418-as telefonszámon és az info@redonydiszkont.hu e-mail címen.

Keressen minket bizalommal és reméljük hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
parkanydiszkont.hu
Párkányt minden ablakra!

Legyen szó újépítésű vagy régebben épült házról vagy lakásról szó, minden ablaknak a dísze lehet egy párkány! Nem csak funkcionális...

Close