Kövess minket!
  
     

Műanyag nyílászárók vásárlása előtt érdemes tudni!

Műanyag nyílászárók vásárlása előtt érdemes tudni!
2016, április 1.

Lecserélni egy nyílászárót, vagy beépíteni leendő otthonunkba az első bejárati ajtót, vagy ablakot, nem kis feladat. Mindennek érdemes alaposan utánanézni: a márkáknak, gyártóknak, típusoknak, méreteknek, de az sem árt, ha tudjuk, hogyan működik nyílászárónk. Rengetegen beleesnek abba a hibába, hogy a hirdetést megbízhatónak, az ismerősök ajánlását készpénznek veszik.

Az első dolog, amire kifizetődő ügyelni, az maga a termék ára. Nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb, és az sem garancia, hogy a legolcsóbb lehetőséggel takarít meg a legtöbbet. Fel kell mérnie saját igényeit és anyagi terhelhetőségét, és csak azután érdemes igent mondani a termékre! Ne vállalja túl magát, de érdemes olyan nyílászáróra költeni, mely nem adja meg magát pár év múlva!

A műanyag ablakok és ajtók műszaki jellemzőiről sok jót olvashatunk. De melyik az igaz, és melyik a fontos? Általában a legtöbb forgalmazó a sokcellás szerkezeteket ajánlja, vagyis “Minél több a cella, annál jobb a termék”. Ez nem feltétlenül igaz minden termékre, vagy minden esetben. Egy műanyag nyílászáró legfontosabb eleme a keret, zár, szigetelésrendszer mellett az üveg, nem pedig a cellák száma!

Mielőtt rátérne az Ön által kiszemelt ablak, vagy ajtó megvásárlására, győződjön meg arról, hogy a nyílászáró helyének paramétereit jól felmérte, és a típus megfelelő lesz-e otthonába! Akkor is ellenőrizze le az adatokat, ha maga a nyílászárógyártó cég érkezett a házhoz felmérni!

Ezekkel a jó tanácsokkal szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy fontos a gondos tervezés és kivitelezés. A kapkodás az Ön és családja idejébe és pénzébe kerülhet. Ablaktherm Kft. műanyag nyílászárók forgalmazásával foglalkozó vállalkozásunk 13 év tapasztalattal a háta mögött áll rendelkezésére ezekben a fontos ügyekben! Állandó akciókkal és minőségi műanyag ablakokkal, műanyag ajtókkal várjuk az érdeklődőket, melyről www.akciosablak.hu weboldalunkon bővebb tájékoztatást nyújtunk.

Érdeklődjön telefonon a +36 29 354 856-os, vagy +36 70 360 6168-as számon, vagy írja meg kérdését, kérését e-mailben az info@akciosablak.hu címünkre! Várjuk megkeresését!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
fensterturen.hu
Páratlan stílus színes műanyag ablakkal

Különleges, ugyanakkor hosszú időn keresztül kiváló nyílászárókat kíván beszerezni? A műanyag nyílászárók tökéletesen helyt állnak a külső környezeti hatásokkal szemben,...

Close