Kövess minket!
  
     

Műanyag nyílászárók és az egészség

Műanyag nyílászárók és az egészség
2014, április 14.

A régi és elavult nyílászárók rossz szigetelési képességüknek köszönhetően, valamint az anyagok elöregedése következtében gyakran egyértelmű kiváltó okai lehetnek magas fűtésszámláinknak, hiszen fűtési módszertől függetlenül feleslegesen fűtjük fel otthonunk belső tereit, ha a meleg elillan lakásunkból. Sokan nem is gondolnák, hogy milyen egyéb következményei lehetnek a rosszul szigetelő ablakoknak, azonban gyakran előfordulhat, hogy bejut a csapadék a lakásba, vagy párás légkör alakulhat ki, melyek állagromlást okozhatnak otthonunkban, valamint súlyos egészségügyi problémák kialakulásához is hozzájárulhatnak.

Egészségügyi problémák megelőzése

A rosszul szigetelő nyílászárók által kialakuló nyirkos, nedves és párás légkör, valamint falfelületek ideális környezetet teremtenek a különböző gombák és a penész számára, amelyek különböző felületeken megtelepedhetnek és elszaporodhatnak. Az otthonunkban kialakuló penészedés nem csupán kellemetlen és visszataszító jelenség, melyet nehéz megszüntetni, de komoly egészségügyi problémák kiváltó oka is lehet. A leggyakrabban kialakuló betegségek a nem megfelelő otthoni környezet következtében a különböző típusú allergiák és légúti betegségek, amelyek mindenkinél más-más formában és intenzitással jelentkezhetnek, azonban a gyermekek különösen veszélyeztetettek ilyen szempontból. Az immunrendszer az elsődleges felelős a betegségek elleni védekezés során, azonban a gyermekeknél, valamint gyenge védekező rendszerrel rendelkezőknél nagyobb eséllyel alakulnak ki megbetegedések a penészedő és nyirkos otthon következtében. A megelőzés érdekében az egyik legegyszerűbb, ugyanakkor modern és megtérülő befektetés és megoldás a nyílászárócsere, amelyek közül a műanyag nyílászárók korszerű és gazdaságos megoldást jelenteken a tulajdonosok számára.

Válassza a minőséget!

A Tamás-Ablak Kft. minőségi műanyag nyílászárókat, valamint teljes körű szolgáltatást kínál új és meglévő ügyfelei számára, hogy az egészség, illetve a rendezett, tiszta és gazdaságos otthon mindenki számára elérhetővé váljon. Amennyiben Ön is szeretné lakását modernizálni, gazdaságosabbá és egészségesebbé tenni tekintse meg szolgáltatásainkat a www.tamasablak.hu weboldalon, valamint forduljon hozzánk bizalommal a 36 / 70 343 31 88-as és a 36 / 46 753-671-es telefonszámon, valamint az info@tamasablak.hu e-mail címen és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
parkanydiszkont.com
Takaróprofilok ablakpárkányokhoz

Az építkezések, felújítások és modernizálások során számos teendő akad, és a kellemetlenségek és meglepetések elkerülése érdekében mindenki igyekszik pontos, körültekintő...

Close