Kövess minket!
  
     

Mire érdemes figyelni a beltéri ajtók kiválasztásakor?

Mire érdemes figyelni a beltéri ajtók kiválasztásakor?
2014, február 24.

Az ajtók jelentős szerepet töltenek be otthonunkban. Nem csupán a külső terektől és a helyiségek egymástól való elválasztásáért felelősek, hanem a lakás vagy ház összképét is jelentősen befolyásolják megjelenésükkel. Ez utóbbi funkcióról azonban hajlamosak vagyunk megfeledkezni, ha beltéri ajtók kiválasztására kerül sor. Van néhány szempont, melyet érdemes megfontolni a döntés során.

  • A beltéri ajtók esetében, bár természetesen vannak egységes méretek, gyakran előfordul, hogy az otthon belső terének kialakításából adódóan egyedi méretű, vagy akár formájú, ajtónyílás van, melyet figyelembe kell venni a beltéri ajtók tervezésekor.
  • Az esztétika az ajtók esetében is rendkívül fontos, csakúgy, mint otthonunk bármelyik berendezését illetően, így gondoljuk végig a beltéri ajtó megjelenését, beleértve az anyagot, színvilágot, esetleg üveges részeket, vagy bizonyos helyiségek esetében a szellőző nyílásokat.
  • Választásunkkor ne feledkezzünk meg az ajtókkal kapcsolatos legfontosabb szempontról, hogy két helyiséget kötnek össze, illetve választanak el, ennek megfelelően mindkét szóban forgó helyiség adottságainak eleget kell tennie a beltéri ajtóknak.

Ha beltéri ajtó választása előtt állunk, gondoljuk végig alaposan ezeket a szempontokat a tökéletes végeredmény érdekében!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
muanyagablakok.net_.ajtoˆk.1
Biztonsági bejárati ajtók

Egyre több olyan esetről hallani napjainkban, hogy betörnek otthonokba. A bűzözés egyre nagyobb méreteket ölt, és az elkövetőket többnyire el...

Close