Kövess minket!
  
     

Milyen legyen? Műanyag, alumínium és kőpárkányok

Milyen legyen? Műanyag, alumínium és kőpárkányok
2016, december 27.

Legyen szó akár építkezésről, akár felújításról, az emberek többsége nem tulajdonít megfelelő jelentőséget az ablakpárkányok szerepének. Akár belső-, akár külső kialakításról van szó, az ablakpárkányoknak fontosabb funkciójuk van, mint sokan gondolnák! Alábbi összeállításunkban felsoroljuk a különböző kialakításokat, és azok előnyeit.

  • A külső párkányok között a legnépszerűbb megoldásoknak az alumínium és műanyag kialakítások számítanak, de manapság már a kőpárkányok is egyre közkedveltebb megoldást kínálnak. Az ablakpárkányok esetében, főként, ha külső kialakításról van szó, fontos, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezzen, mint az időjárással szembeni ellenállóság, a napfény elnyelése, az esővíz optimális elvezetése és optimális hőszigetelési funkció. Ezekben mind az alumínium, mind a műanyag kialakítások remekül helytállnak, így tökéletes, esztétikus és praktikus megoldást jelentenek!
  • A belső párkányok esetében a kőpárkányok és a műanyag kialakítások hódítanak leginkább. Ennek legfőbb oka az, hogy a belső kivitelek inkább esztétikai, illetve tárolási funkciót látnak el manapság, csak másodsorban játszanak szerepet a szigetelésben. Az ablakpárkányok esetében, ha belső kialakításról van szó, fontos a megjelenés és a praktikusság is. Ha tárolási funkciót szánunk nekik, érdemes a műanyag párkány mellett dönteni, mely ellenállóbb az ütésekkel és súlyokkal szemben, míg ha dekorációnak vagy ülőhelynek szeretnénk kialakítani, sokkal praktikusabb lehet egy kőpárkányt választani, mely kiváló teherbírással rendelkezik.

Bármelyik verziót is válasszuk, akár bel-, akár kültérre, fontos, hogy megbízható forrásból szerezzük be! Ha Ön is szeretné minőségi ablakpárkányokkal kiegészíteni otthonát, melyek mind funkcióikban, mind megjelenésükben kiemelkedőek és időtállóak, látogasson el a www.akciosablak.hu-ra, és tekintse meg kedvező ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a 0670-360-6168-as számon, akár e-mailben az info@akciosablak.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mennyi az annyi? Mikor éri meg műanyag nyílászáróra váltani?
Mennyi az annyi? Mikor éri meg műanyag nyílászáróra váltani?

Manapság gyakran kell kompromisszumot kötnünk az árak és minőség tekintetében. Lejjebb adunk a minőségből, csak hogy az árak elérhetőek legyenek,...

Close