Kövess minket!
  
     

Milyen előnyökkel jár a hőpárkány alkalmazása?

Milyen előnyökkel jár a hőpárkány alkalmazása?
2017, május 31.

Korszerű és időtálló megoldást keres otthona védelme céljából? Ahhoz, hogy háza kívül és belül is esztétikus maradjon, és komfortos életvitelét zavaró nehézségek se merüljenek fel, a nyílászárók környezetében érdemes a párkányok minőségére is hangsúlyt fektetnie. Tartós hőálló párkányokkal megóvhatja a falakat, hiszen segítenek az esővíz elvezetésében, és a nagyobb hőingadozásoktól sem kell tartania, míg beltéren sem jelent gondot a fűtőtest közelsége.

Nyílászáróink kiválasztása alkalmával szinte mindig kérdésként merül fel a kültéren és beltéren egyaránt beépíthető párkányok elhelyezése is. Különböző fajták közül van lehetőségünk kiválasztani a nekünk leginkább tetsző termékeket, azonban célszerű az esztétikai szemponton kívül más jellemzőket is figyelembe vennünk. Tartós hőálló párkányokkal nagyon jól járhatunk, hiszen a különösen hideget és a rendkívül meleget egyaránt bírják. A modern párkányok az időjárás viszontagságaival és a külvilágból érkező hatásokkal szemben nagyszerűen töltik be szerepüket, ám a belső terek esetében jellemző locsolás okozta nedvességet, macskakarmolást és közeli fűtőtest okozta hőmérsékletet is jól bírják. Amennyiben a nyílászárók cseréjét tervezzük, célszerű teljes körű szolgáltatást nyújtó céget megbíznunk, akik felkészülten biztosítják a tartós hőálló párkányokat is.

Otthona megóvása, valamint a stílusos kialakítás érdekében cégünknél, az Ablaktherm Kft.-nél kedvező áron juthat hozzá tartós hőálló párkányokhoz! Elképzelése szerint, különféle színekben, alapanyagokból és méretekben rendelheti meg tőlünk új párkányait! Termékeinkről tájékozódjon részletesen honlapunkon, a www.akciosablak.hu webcímen!

Tegyen meg mindent otthona esztétikus megjelenéséért és családja komfortérzetéért, fektessen hangsúlyt a nyílászárók minőségére, és alkalmazzon tartós hőálló párkányokat! Kérdéseivel, észrevételeivel hívjon minket telefonon, a 06-70-360-6168-as számunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@akciosablak.hu címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Milyen legyen? Műanyag, alumínium és kőpárkányok
Milyen legyen? Műanyag, alumínium és kőpárkányok

Legyen szó akár építkezésről, akár felújításról, az emberek többsége nem tulajdonít megfelelő jelentőséget az ablakpárkányok szerepének. Akár belső-, akár külső...

Close