Kövess minket!
  
     

Milyen ablakpárkányt válasszak?

Milyen ablakpárkányt válasszak?
2014, február 24.

Az ablakpárkány, akár a külső, akár a belső elemről beszélünk, jelentősen befolyásolja az összképet, ezért az alábbiakban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a döntéshez.

Az ablakpárkány kiválasztásakor tehát érdemes ügyelni arra, hogy jól illeszkedjen környezetéhez. Nem szükséges egyforma párkányokat választanunk, kül-, és beltérre, sőt, akár még a különböző helyiségekhez is választhatunk eltérő párkányokat. A belső párkányt az adott helyiség berendezésének megfelelően válasszuk ki, az uralkodó stílusnak és a domináns színeknek a figyelembevételével, míg a külső párkány megjelenését a ház homlokzatához igazítsuk.

Az esztétika mellett nem szabad megfeledkeznünk a funkcióról sem. Más-más kritériumoknak kell megfelelnie a külső, illetve a belső párkánynak. Míg az előbbi tekintetében elsősorban az időjárás viszontagságaival szembeni ellenállás a meghatározó szempont, addig az utóbbi esetében inkább a praktikusságra érdemes fektetni a hangsúlyt.

Bár apróságnak tűnik, legyünk körültekintőek az ablakpárkány kiválasztása során!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
muanyagablakok.net_.ablakparkanyok.1
Az ablakpárkányok előnyei

Mindenki szereti, ha otthona esztétikus elemekkel van berendezve. Az összképhez hozzátartoznak az ablakok is, melyből rengeteg változat létezik az ízlésnek,...

Close