Kövess minket!
  
     

Mi mindenre jó a szúnyogháló?

Mi mindenre jó a szúnyogháló?
2016, október 28.

Érdemes-e szúnyoghálót csináltatni? Igen, higgye el, sokkal könnyebb lesz az élete! A szúnyogháló legfontosabb előnye, hogy hatékonyan segít mindenféle bogár távoltartásában! Ezen kívül felfogja a port, és a szennyeződéseket, melyek az utcáról, a forgalomból szállnak fel. Amire viszont nem is gondolnánk, hogy a szúnyogháló képes akár függöny szerűen is funkcionálni, ugyanis választhatunk olyan típust is, amelyen nem lehet kívülről átlátni. Ez nagyon hasznos tud lenni, mikor korán sötétedik és elfelejtjük behúzni a függönyt, de a lámpafénynél az utcáról mindent látni. De melyiket válasszunk?

Szerencsére ma már hatalmas választékot találunk szúnyoghálókból, így biztosak lehetünk benne, hogy minden igényünket kielégítőt tudunk választani. Ma már az sem akadály, hogy az erkély- vagy teraszajtónkra is szúnyoghálót tegyünk, így biztosítva minden bejáratot a bogarak ellen. Többféle szúnyoghálóból választhatunk az ajtóra is. Vannak a szalagos típusok, melyből létezik mágneses is, a biztos záródásért. Ennek használata a legegyszerűbb, könnyen átsétálunk rajta, és az visszacsukódik mögöttünk. Háziállatok esetében ez a típus a legcélszerűbb megoldás, így önállóan tudnak közlekedni, anélkül, hogy a szúnyoghálónk bánná.

Erkély- vagy teraszajtóra nagyon praktikus a fix keretes sínen csúszó szúnyogháló is, vagy a szintén fix keretes ajtószerű, illetve a rolós megoldás, amelyek maximális lefedést biztosítanak az ajtókeretben. Ablakainkra is sokféle szúnyoghálóból választhatunk. Legnépszerűbb típus a fix keretes, mely biztosan tökéletes védelmet biztosít, ebből találunk ablakkeretbe rögzítettet, illetve olyat is, amelyet kampókkal rakhatunk be, így könnyű kivenni, ha arra van szükség, anélkül, hogy az kiszakadna.

Szintén választhatunk rolós szúnyoghálót ablakra is, így könnyedén kinyithatjuk a szúnyoghálót, anélkül, hogy az sok munkát vagy időd venne igénybe.

Ha biztosra szeretne menni, hogy a legmegfelelőbb szúnyoghálót választja, keresse a Párkánydiszkontot! Mi segítünk Önnek, hogy a nemkívánatos rovarok és bogarak távol maradjanak otthonától! Látogasson el a www.parkanydiszkont.com oldalra, vagy hívjon bátran a 0620 366 6151-es számon, illetve írjon az info@redonydiszkont.hu e-mailcímre!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Műanyag nyílászárók beépítése teljes körű szolgáltatással
Műanyag nyílászárók beépítése teljes körű szolgáltatással

Nyílászáróinak rövid időn belüli cseréje nélkülözhetetlen, esetleg új házat épít vagy vesz, ahol a műanyag nyílászárók beépítésére lesz szükség? Célszerű...

Close