Kövess minket!
  
     

Kicseréltetné régi nyílászáróit? Válassza a Tamás-ablakot!

Kicseréltetné régi nyílászáróit? Válassza a Tamás-ablakot!
2014, február 28.

Évről évre komoly terhet jelent a fűtésszámlák befizetése a téli időszakban? Ablakai már nem zárnak rendesen, beengedik a hideget, így fokozott fűtés használatra van szükség, hogy kellő hőmérsékletet érjen el otthonában? Cseréltesse ki régi ablakait a Tamás-ablak Kft.-vel!

Azoknak, akiknek régi ablakok vannak otthonában, sajnos egy idő után számolniuk kell azzal a lehetőséggel, hogy azokat cseréltetni kell a jó hőszigetelés érdekében. Nem tudja, hogy szükségessé vált a csere? Szakembereink felmérik meglévő ablakainak hőzáró képességét, így reális képet kaphat otthona állapotáról.

Miért fontos az ablakok cseréje?

Az évek múlásával, főleg régi ablakok és ajtók esetén, a nyílászárók a gyakori használattól és a csapadéktól, valamint a párától, megvetemednek, így már koránt sem tudnak, olyan hatékonysággal működni, mint újkorukban. Ez  a probléma nem jelent egyből gondot, de ahogy telik-múlik az idő ez az állapot tovább romlik, míg már égetővé válik a csere. A régi ablakoknál a csapadékon túl az is problémát okozhat, hogy idővel a régi szigetelőanyagok nem biztosítanak megfelelő szigetelést, így újabb terület válik átjárhatóvá.

Miért minket válasszon?

Profi szakembereink előzetes egyeztetés alapján, ellátogatnak otthonában és felmérik a meglévő nyílászárók állapotát, majd az önigényeinek számbavételével és az adott körülményeknek megfelelően felvázolják a lehetőségeket a probléma megoldására.

Az új ablakoknak azon felül, hogy tökéletes működést garantálnak, nagy előnye, hogy akár új funkciókkal is szolgálhatnak. Például egy földszinti lakás esetén, melynek az ablakai egy nyitott térre vagy akár az utcára néznek, nyáron ablakrácsok nélkül nem lehet megoldható az ablakok nyitva tartása, biztonsági okokból. Ezzel szemben egy új ablakot, akár bukó pozícióban is rögzíthetünk, ami esélyt ad a biztonságos légáramlásra az esti órákban.

Miért praktikusabb egy műanyagablak fa társaival szemben?

A jó minőségű műanyagablakok, melyeket cégünk, az Tamás-ablak is forgalmaz, jóval több évnyi garanciát jelent a megfelelő működésre, mint fa társai. Nem kell számolnunk a vetemedéssel, valamint jó minőségű műanyag nyílászáróink kiváló hőszigetelő képességekkel rendelkeznek, miközben külsejük is mindent igényt kielégít.

Ha szeretné ablakait, új, jól működő műanyag nyílászárókra cserélni, ránk számíthat! További információkért keressen fel minket az info@tamasablak.hu vagy a 06-70/343-3188-as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
muanyagablakok.net_.muanyag-nyilaszaroˆk.2
Hogyan spórolhatunk műanyag nyílászárókkal?

Amint beköszönt a tél, szinte minden háztartásban gondot okoz a magas fűtésszámla. Komfortérzetünkhöz elengedhetetlen, hogy otthonunk helyiségeiben kellemes hőmérséklet uralkodjon....

Close