Kövess minket!
  
     

Igényesen kialakított belső műanyag ablakpárkányok

Igényesen kialakított belső műanyag ablakpárkányok
2015, november 30.

A belső műanyag ablakpárkányok kiválasztása során több fontos tényezőre tanácsos ügyelni. Vízszintes és egyenletes felületre helyezendő, valamint jó, ha igazodik a környezetében lévő színvilághoz, ám ezek csak a legfontosabb szempontok.

Azzal tisztában vagyunk, hogy minden ablaknál szükséges az ablakpárkány is, de sokan nem tudják, hogy pontosan mi ennek az oka. Erre a választ legegyszerűbben úgy fogalmazhatjuk meg, hogy a falat védi a gyors és könnyű átázástól a csapadékkal szemben. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagból készült ablakpárkány mellett döntünk.

A műanyag ablakpárkány költséghatékony megoldás, könnyen tisztán tartható, hosszú élettartamú, valamint műanyag ablakkal együtt rendkívül jó hőszigetelő, bármilyen fajta épület esetében alkalmazható. Az ablakpárkányok tekintetében külső és belső ablakpárkányokról is beszélhetünk.

A belső ablakpárkányok esetében rendkívül fontos tényező az esztétikum, emellett praktikusságuknak köszönhetően helyet adnak a különböző díszeknek, így otthonunk ablakai belül is dekorálva lehetnek. A könyökölőknek is nevezhető belső ablakpárkányok nem csak ennek köszönhetően varázsolhatják még szebbé a helyiségeket, hanem a belső színvilággal való harmonizálásuk is feldobhatja a teret. A műanyag ablakpárkány könnyedén tisztítható, jól beépíthető, és elegáns megjelenést kölcsönöz az ablakoknak.

Külső és belső műanyag ablakpárkányok széles kínálatát áttekintve választhatja ki az Ön otthonába leginkább illő darabokat honlapunkon, a www.redonydiszkont.hu oldalon. Hozzáértő, magas színvonalon munkálkodó szakemberek végzik tevékenységüket a Fény Őr Kft. dolgozói körében. Sokféle kivitelezésű ablakpárkány közül válogathat, ezen felül pedig akciókkal várjuk a hozzánk látogatókat. A szállítási költségekkel kapcsolatos információkat is közzétettük weboldalunkon, így előre tájékozódhat ezt a kérdést illetően.

Ne csak otthona külsejére gondoljon, ha ablakokról van szó! Alakítsa stílusossá a helyiségeket a belső ablakpárkányok adta sokszínű lehetőséggel!

Megrendelésével, kérdéseivel bátran keressen fel bennünket az info@redonydiszkont.hu e-mail címen, és a 06-20-366-6151-es vagy a 06-29-370-418-as telefonszámok valamelyikén!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
panelablakok.hu_2
Műanyag nyílászárók a panellakások esetében

A panellakások nyílászáróinak beépítése eltér a családi házakétól, mégpedig a körülmények miatt. Ezek a különbségek például, hogy a munkafolyamat pontos...

Close