Kövess minket!
  
     

Hogyan spórolhatunk műanyag nyílászárókkal?

Hogyan spórolhatunk műanyag nyílászárókkal?
2014, február 24.

Amint beköszönt a tél, szinte minden háztartásban gondot okoz a magas fűtésszámla. Komfortérzetünkhöz elengedhetetlen, hogy otthonunk helyiségeiben kellemes hőmérséklet uralkodjon. Ez azonban komoly költségekkel járhat, ha nincsenek szigetelve nyílászáróink, hiszen az ablakokon és ajtókon át átlagosan a hő 10-25%-a távozik!

Számos praktika létezik az ablakok szigetelésére, kezdve az ablakpárnáktól egészen az ablakszigetelő szalagokig. Ezek mindegyike igen költségkímélő megoldást kínál, ugyanakkor hatékonyságuk korántsem nevezhető tökéletesnek. Csekély mértékben képesek bent tartani a hőt és kiszorítani a hideg levegőt, tehát ezek a praktikák csak részben tudják csökkenteni a költségeket.

Ezzel szemben a műanyag ablakok és ajtók két-háromszoros hőszigetelő képességgel rendelkeznek a hagyományos nyílászárókhoz képest, melynek hatására kisebb összeget kell fűtésre költenünk. Mindemellett a műanyag nyílászárók igen tartósak, ennek megfelelően ritkán szorulnak kezelésre vagy cserére, így hosszú távú befektetést jelentenek.

Ha nem szeretne aggódni a fűtés számla miatt, ügyeljen otthona nyílászáróinak szigetelésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
muanyagablakok.net_.muanyag-nyilaszaroˆk.1
A műanyag ablakokban rejlő lehetőségek

Ha valaki házépítésbe, felújításba fog, és az ablakokat is szeretné lecserélni, az első kérdés, melyben döntenie kell, hogy milyen alapanyagot...

Close