Kövess minket!
  
     

Érdekességek a műanyag nyílászárók világából!

Érdekességek a műanyag nyílászárók világából!
2016, május 3.

A korszerű technológiáknak köszönhetően napjainkban egyre fontosabbá válik a környezettudatosság és az eltarthatóság – ennek okán részesítjük manapság előnyben a műanyag nyílászárók alkalmazását is. Ezek a speciálisan létrehozott szerkezetek számtalan kivitelben állnak rendelkezésünkre, és megannyi előnyt tudhatnak magukénak, többek között a változatos szín- és formavilágot, a költséghatékonyságot és a környezetbarát kivitelezést. Nézzük hát meg ezeket az előnyöket kicsit bővebben:

  • Újrahasznosíthatóak – a műanyag nyílászárók többsége teljes mértékben újrahasznosítható.
  • Remek szigetelési funkciókkal vannak ellátva – a műanyagból készült nyílászárók – kialakításuknak köszönhetően – kiváló hőszigetelőként funkcionálnak, emellett pedig előállíthatóak hangszigetelt verziókban is.
  • Költséghatékonyak – az előállításuk kedvező feltételek mellett történik, így a kész termékek ára is roppant kedvező.
  • Pénztárcabarát megoldást kínálnak – pozitív tulajdonságainknak köszönhetően a műanyag nyílászárók pénz- és energiatakarékosak.
  • Fenntarthatóak – kialakításunknak köszönhetően hosszú éveken át tartó minőséget és megbízhatóságot kínálnak, akár több generációt átívelve.
  • Dacolnak az időjárási viszontagságokkal szemben.
  • Megannyi kivitelben állnak rendelkezésünkre, mind a színt, mind a formát tekintve – a RAL színek összes verziójában előállíthatóak.

Léteznek kombinálható verziók, valamint biztonsági kivitelek is, azonban minden esetben fontos a műanyag nyílászárók forrásának biztonsága, hiszen kizárólag megbízható forrásból származhatnak az igazán minőségi és valóban tartós megoldások!

Cégünk kizárólag olyan márkák kínálatát sorakoztatja fel vásárlói előtt, melyek egytől-egyig magas színvonalúak. Forduljon hozzánk bizalommal műanyag nyílászárók esetén – keresse fel honlapunkat a www.fensterturen.hu címen, ahol bővebben is tájékozódhat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a 06-1/264-16-19-es vagy 06-20/228-26-88-as számon, illetve e-mailben, az info@fensterturen.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Műanyag ablak
Műanyag nyílászárók vásárlása előtt érdemes tudni!

Lecserélni egy nyílászárót, vagy beépíteni leendő otthonunkba az első bejárati ajtót, vagy ablakot, nem kis feladat. Mindennek érdemes alaposan utánanézni:...

Close