Kövess minket!
  
     

Biztonsági bejárati ajtók

Biztonsági bejárati ajtók
2014, február 24.

Egyre több olyan esetről hallani napjainkban, hogy betörnek otthonokba. A bűzözés egyre nagyobb méreteket ölt, és az elkövetőket többnyire el sem tudják kapni.

Az illetéktelen behatolások alkalmával sajnos a személyi sérülés sem kizárt, az értékek eltűnése és a betöréssel járó károk pedig szinte garantáltak. A bűnözők a legértékesebbnek vélt tárgyakat tulajdonítják el, melyeknek nem csupán pénzbeli, hanem gyakran komoly eszmei értéke is van, például egy-egy örökölt antik tárgy esetében.

A behatolások egyes esetekben az ablakon keresztül, de leggyakrabban a bejárati ajtón keresztül történnek. Ennek értelmében egy biztonsági bejárati ajtóval jelentősen csökkenthetjük a betörések kockázatát. Az ilyen típusú ajtók rendkívül masszívak, és a teljeskörű védelem érdekében több ponton záródnak, általában retesszel is el vannak látva. Emellett a biztonsági ajtókat kiváló hő- és hangszigetelés is jellemzi. Megjelenés tekintetében, csakúgy, mint a hagyományos ajtók esetében számos variáció létezik a biztonsági ajtók esetében is.

Ha szeretné megvédeni családját és értékeit, érdemes biztonsági bejárati ajtóval ellátnia otthonát.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
muanyagablakok.net_.ablakparkanyok.2
Milyen ablakpárkányt válasszak?

Az ablakpárkány, akár a külső, akár a belső elemről beszélünk, jelentősen befolyásolja az összképet, ezért az alábbiakban szeretnénk egy kis...

Close