Kövess minket!
  
     

Amit csak a fa nyílászárók nyújthatnak nekünk

Amit csak a fa nyílászárók nyújthatnak nekünk
2014, február 24.

Manapság minden terméket szinte bármilyen variációban megkaphatunk. Nincs ez másképpen a nyílászárók terén sem, alapanyag, méret, szín és minta tekintetében is igen széles a választék. A legfontosabb szempont ezek közül az alapanyag kérdése, melyből szintén rengeteg megoldás közül válogathatunk.  Mindegyiknek megvan a maga előnye, van azonban egyetlen lehetőség, melyet kizárólag a fa nyílászárók adnak meg nekünk. Ez nem más, mint a fafaragás!

Ugyan évezredekkel ezelőtt még egészen más funkciót töltött be ez a tevékenység, a fafaragást már az ősemberek is alkalmazták. Az idő múlásával mesterséggé, sőt, művészetté nőtte ki magát a fa megmunkálása. A fafaragás technikáját gyakran alkalmazzák nyílászárók esetében, különösen ajtókon, ahol biztosított a nagyobb felület a különféle minták életre keltéséhez.

A fa ajtók már önmagukban rendkívül mutatósak, hiszen kellemes, meleg hatást keltenek és megidézik a természet szépségét. Fokozni lehet a hatást, ha az ajtókat ízléses faragott mintákkal díszítik.

A faragott ajtóknak csupán a képzelet szabhat határt. Ha különleges nyílászárókat szeretne, érdemes megfontolnia ezt a lehetőséget!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
muanyagablakok.net_.fa-nyilaszaroˆk.1
A természetes hatásért

Napjainkban igen közkedvelt alapanyag a fa. Számos fából készített belső építészeti elem, bútor, illetve nyílászáró kap helyet az otthonokban. Vajon...

Close