Kövess minket!
  
     

Ablak a világra!

Ablak a világra!
2014, március 17.

Az épületek ablakai fényt engednek a belső terekbe, hangulatossá, világossá, természet közelivé varázsolják mindennapjaink területeit, ugyanakkor a megfelelő ablak kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen napjainkban széles kínálat várja az érdeklődőket mind anyaghasználatban, formában, kivitelezésben, mind technikai megoldásban. A mai modern ablakok dekoratívak, gazdaságosak és funkcionálisak, de ezek csak abban az esetben működnek hibátlanul, ha a beépítést profi szakember végzi.

Ablak beépítés

Új ingatlanok építése során fontos szempont, hogy jó minőségű, több rétegű hőszigetelt ablakokat építtessünk be, valamint a már meglévő épületek esetében is a modern és gazdaságos ablaktípusok remek lehetőséget kínálnak a cserére, valamint közüzemi számláink csökkentésére. A megfelelő minőségű és anyagú ablak beépíttetése jelentősen hozzájárulhat költségeink visszaszorításához, remek szigetelőképességüknek, valamint a széles anyagkínálatnak köszönhetően, mindenki megtalálhatja, az igényeinek megfelelő dekoratív nyílászárót, legyen szó természetes faanyagról vagy modern műanyagról, fémről. Az ablak kiválasztásában nagy segítség lehet egy szakember, aki egy felmérés során a legmegfelelőbb megoldást javasolhatja, majd a szükséges előkészítést követően beépíti a nyílászárót, valamint manapság teljes körű szolgáltatásokat kínálnak ablak beépítés során a szolgáltatók, amely az utómunkálatokra is kiterjed.

Bízzon a profikban!

A Tamás- Ablak Kft. széles szolgáltatási rendszerrel várja kedves leendő ügyfeleit, valamint sok éves tapasztalattal és profi szakemberekkel vállalja különböző típusú ablakok beépítését újonnan épülő vagy már meglévő ingatlanokba. Cégünk műanyag nyílászárókkal foglalkozik és magas szintű műszaki háttérrel rendelkezik a legmodernebb elvárásoknak megfelelően. Amennyiben Ön is szeretné esztétikailag felújítani ablakait vagy gazdaságosabb, kifogástalanul szigetelő darabokat beépíttetni vagy kicserélni a régi nyílászárókat, ezzel csökkentve kiadásait, akkor tekintse meg a www.tamasablak.hu weboldalt, ahol lehetőség van online árajánlatkérésre is. További információkért, bővebb tájékoztatásért keressen minket a +36 / 70 343 31 88-as vagy a +36 / 46 753-671-es telefonszámon és az info@tamasablak.hu e-mail címen!

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
parkanydiszkont.com
Műanyag vagy alumínium párkányt válasszunk?

Az ablakpárkányok elsődlegesen funkcionális szerepet töltenek be az épületek szerkezeti elemeként, mivel az ablakon lefolyó csapadékot elvezetik, ezzel megakadályozva és...

Close