Kövess minket!
  
     

A természetes hatásért

A természetes hatásért
2014, február 24.

Napjainkban igen közkedvelt alapanyag a fa. Számos fából készített belső építészeti elem, bútor, illetve nyílászáró kap helyet az otthonokban. Vajon mi lehet az oka a fa nyílászárók népszerűségének? Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány előnyös tulajdonságát a fa ajtóknak, illetve ablakoknak.

  • Bár a műanyag nyílászárókkal kapcsolatban jobban elterjedt a remek hő-, és hangszigetelő képesség, ám a fa nyílászárók szintén jeleskednek ezeken a területeken. A fa hűvös téli napokon is meleg tapintású marad belülről, és a megfelelő üvegezéssel a hangszigetelés tekintetében is kiváló megoldást jelentenek ezek a típusú ajtók és ablakok.
  • Tartósság tekintetében a fa nyílászárók szinte utánozhatatlanok, gondoljunk csak bele, hogy vannak olyan épületek, melyek 100 évnél is régebben épültek, és ezek fa ablakai és ajtói kifogástalanul működnek a mai napig. Ezt a teljesítményt csak fokozzák a modern technika vívmányai.
  • Mindemellett a fa nyílászárók az esztétika terén is jeleskednek, hiszen alapanyaguknak köszönhetően természetes hatást keltenek, és sokszínűségük miatt igen látványos elemek.

Ha szeretné otthonába csempészni a természet szépségét, érdemes a fa nyílászárók mellett döntenie.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
muanyagablakok.net_.ajtoˆk.2
Mire érdemes figyelni a beltéri ajtók kiválasztásakor?

Az ajtók jelentős szerepet töltenek be otthonunkban. Nem csupán a külső terektől és a helyiségek egymástól való elválasztásáért felelősek, hanem...

Close