Kövess minket!
  
     

A műanyag nyílászárók és a modern igények

A műanyag nyílászárók és a modern igények
2018, augusztus 31.

Egy építkezés vagy lakásfelújítás napjainkban komoly döntések sorát hordozza magában, hiszen a tulajdonosoknak igen sokféle szempontot figyelembe véve kell megválasztaniuk az ideális alapanyagokat. Az egyre bővülő kínálatban azonban nem egyszerű eligazodni, ezért érdemes alaposan tájékozódni minden berendezési elem tekintetében. A nyílászárók esetében a két leggyakoribb alapanyag a fa és a műanyag. Lássuk, miért érdemes a műanyag nyílászárók mellett dönteni!

A műanyag ajtók és ablakok népszerűségének talán elsődleges oka az energiahatékonyság. Ezek a nyílászárók remek hőszigetelő képességgel bírnak, mely nem csupán a fűtés és hűtés költségeinek csökkenésével jár, hanem környezettudatos megoldást is kínál. A műanyag nyílászárók emellett nem igényelnek különösebb karbantartási munkálatokat, jól ellenállnak az UV sugárzásnak, így elszíneződéssel sem kell számolnunk, továbbá könnyen tisztíthatóak. Hosszú távú megoldást kínálnak ezek a változatok, hiszen akár 50 évig is számíthatunk rájuk. Szintén a műanyag nyílászárók mellett szól, hogy – bár az egyedi igények természetesen befolyásolják a költségeket – alapvetően kedvező árfekvésben elérhetőek.

Korszerű műanyag nyílászárókkal szeretné felszerelni otthonát? Ismerje meg cégünk, az Anni Kft. tevékenységét, rendelje meg új ajtóit és ablakait tőlünk! 6, 7 és 8 légkamrás profil kialakítással, 2 és 3 rétegű üveggel is igényelheti műanyag nyílászáróit, de kifejezetten passzív házakhoz kifejlesztett hőszigetelési megoldással is várjuk! Látogasson el www.szeged-nyilaszaro.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat szolgáltatásaink részleteiről!

Ha árajánlatot szeretne kérni, hívjon minket a +36-62-665-024-es telefonszámon, amennyiben pedig technikai tanácsadásra van szüksége, a +36-70-368-6262-es telefonszámon vegye fel velünk a kapcsolatot, továbbá várjuk megkeresését az annikerkft@gmail.com e-mail címen is! Amennyiben olyan ablakokat és ajtókat szereltetne be otthonába, amik minden modern igénynek eleget tesznek, válassza a műanyag nyílászárókat, és forduljon bizalommal szakértő csapatunkhoz!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Nyári hőségben tökéletes árnyékolást biztosít a külső tokos műanyag redőny!
Nyári hőségben tökéletes árnyékolást biztosít a külső tokos műanyag redőny!

A hőség tetőfokára hágott idén nyáron is, ezért nem véletlen, hogy mindenki igyekszik megőrizni otthonának kellemes hőmérsékletét. A klíma és...

Close