Kövess minket!
  
     

A modern és jól szigetelő műanyag ablakok előnyei

A modern és jól szigetelő műanyag ablakok előnyei
2014, december 16.

Otthonunk modernizálása, korszerűsítése, valamint az új élettér megteremtése során egyaránt kiemelkedően fontos, hogy kizárólag jó minőségű építőanyagokat és építési megoldásokat válasszunk, amely gazdaságosan és egészségesen működtethető környezetet biztosít. A nyílászárók kiválasztása során különféle anyag típusokból és konstrukciós megoldásokból válogathatunk igényeinknek megfelelően, melyek kedvező hatásait hosszú távon is érezhetjük.

A jól szigetelő műanyag ablakok

A műanyag nyílászárók napjainkban széles körben népszerű és egyre sűrűbben alkalmazott megoldások, melyek egyik legkedvezőbb tulajdonsága a kiváló szigetelő képesség.

  • A jó szigetelő képességnek köszönhetően a fűtési költségek érezhetően csökkennek, amely a napjainkban egyre növekvő energiaárak mellett óriási előnyt kínál, hiszen a műanyag ablakoknak köszönhetően a termelt hő nem távozik a kültérbe.
  • A jól szigetelő ablakok meggátolják a falak nedvesedését és beázását, melynek következtében penészesedés vagy gombásodás alakulhat ki, amely egyaránt jelent minőségi és esztétikai romlást, valamint egészségügyi problémák kialakulásához is vezethet.
  • A műanyag ablakok szigetelő képessége segít optimalizálni a belső állandó hőmérsékletet, így hosszú távon kellemes állandó légkör alakítható ki kedvező fűtési-hűtési körülmények mellett, évszaktól függetlenül.
  • Számos egyéb előny

A mai korszerű műanyag ablakok szigetelő képessége egyaránt hatással van az energiafogyasztás optimalizálására, közüzemi kiadások csökkentésérre, a környezetbarát és egészséges élettér kialakítási lehetőségeire és számtalan egyéb előnyt nyújt, valamint nem utolsó sorban könnyen beépíthető és hosszan tartó befektetés mindenki számára.

Válassza a minőséget!

Az Ablaktherm Kft. sok éves tapasztalattal a háta mögött, széles szolgáltatási rendszerrel és minőségi termékkínálattal várja új és meglévő ügyfeleit, melyek között minőségi és korszerű műanyag ablakok is megtalálhatóak a különböző felhasználói igényeknek megfelelően. Minőségi nyílászáróinkért és egyéb termékeinkért tekintse meg a www.akciosablak.hu weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 0670/360-6168-as telefonszámon és az info@akciosablak.hu e-mail címen, mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy otthona olyan lehessen, amilyet elképzelt!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
balintbarkacs.unas.hu
A korszerű, gazdaságos és egészséges otthon feltétele: Műanyag nyílászárók

Mindenkinek vannak elképzelései a komfortos, esztétikus és gazdaságosan működtethető álomotthonról, amely maximálisan képes kielégíteni minden kényelmi elvárást, valamint a korszerű...

Close