Kövess minket!
  
     

A környezettudatos otthonért

A környezettudatos otthonért
2015, november 30.

Napjainkban egyre gyakrabban találkozunk a környezettudatosságra intő kijelentésekkel, legyen szó tudományról, divatról, élelmiszerekről, otthonépítésről vagy lakberendezésről. De mégis hol kezdhetnénk otthonunk átalakítását, ha a környezetre is szeretnénk figyelni?

A korszerűtlen fűtések korában a levegőszennyezés kimagasló volt. Mára ugyan csökkent az arány, de így is jóval több hőt engedünk ki a természetbe, – főleg a téli hónapokban – mint ami elégséges lenne, nem mellesleg a fűtéssel járó hőveszteség nem éppen pénztárcakímélő precedens. Hogy ez ellen mit lehetne tenni? Korszerű, környezettudatos megoldást nyújthatnak például a műanyag ablakok. Ezek a modern technológiának hála kifejlesztett újítások, amellett, hogy költséghatékonyan készülnek és az áruk is jóval kedvezőbb, a környezettudatosság elvét is állják.

De pontosan milyen érvek is szólnak a műanyag ablakok mellett?

  • Költséghatékonyak.
  • Rendkívül időtállóak, és nem árt nekik a közvetlen napsugárzás.
  • Ellenállnak az időjárási viszontagságoknak.
  • Karbantartásuk roppant egyszerű.
  • Kiváló a hőmegtartásuk, így pénztárcabarát megoldást nyújtanak fűtés idején.
  • Környezettudatos kialakításuknak köszönhetően újrahasznosíthatóak.
  • Számtalan színkombinációban állnak rendelkezésünkre.
  • Nem korrodálódnak.
  • Kiváló a hangszigetelésük.
  • Strapabíróak és tartósak, akár 50 évig is élvezhetjük előnyeiket.

A műanyag ablakok tehát a legkorszerűbb és legtudatosabb választást kínálják egy környezetbarát otthon kialakításához.

Nálunk, a Tamás-Ablak Kft.-nél a minőség és a megbízhatóság elsőrendű, akár a munkafolyamatról, akár az általunk kínált termékekről beszélünk. Műanyag ablakaink egytől-egyig kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bírnak, időtállóak és magas színvonalú alapanyagokból készülnek, valamint hosszú távú garanciát vállalunk termékeinkre, és teljes körű szolgáltatást biztosítunk ablakcsere esetén is.

Ha Önnek is elege van az utcáról beszűrődő, zavaró zajokból, és szeretné otthonát környezettudatossá és költséghatékonnyá tenni, keresse fel honlapunkat a www.tamasablak.hu címen, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70/343-31-88-as, vagy a 06-46/656-159-es számon, vagy e-mailben, az info@tamasablak.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Műanyaggal a mínuszok ellen
Műanyaggal a mínuszok ellen

A téli hónapok és mínuszok nem csak az emberi szervezetet terhelik le, de otthonunk klímáját is befolyásolják. A szélsőségek miatt...

Close